Hotell i Dalmatien

Boka hotell här:

Dalmatien är en region som ligger i södra delen av Kroatien. Här finns det finaste badvattnet i Medelhavet och här finns många vackra öar som är belägna utmed kusten. Den vackra arkitekturen och den fina naturen är värda att uppleva här.

Tar man en bilsemester hit åker man på den bekväma nya motorvägen och får uppleva den underbara naturen längs kusten. Man kan även välja att ta en flygstol ner till Dalmatien och sedan boka ett hotell separat. Det finns många olika sorters hotell att välja mellan i Dalmatien. Oavsett om du vill ha ett boende som ligger nära stranden, i en storstad, längre inåt landet, på en av öarna, nära sevärdheter eller om du vill kunna välja mellan billiga hotell, lyxiga hotell, hotell med pool, hotell utan pool, djurvänligt hotell, spahotell eller om du reser på semester med barnfamiljen, kompisgänget eller på en affärsresa så finns det ett hotell för dig här.

Tänk på
När man bor på ett Kroatiskt hotell ska man betala en turistskatt som ligger på ungefär 10 kuna per person och natt som man bor där. Väljer man att resa med charter där man har fasta reslängder är denna kostnad redan inräknad i priset och man behöver inte betala den på plats. Men om man reser med reguljärflyg där det är flexibel reslängd måste man betala denna kostnad direkt till hotellet när man kommer dit eller när man åker därifrån.